Nimetön

Runoilija Peilikuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Salaa kuulen kuinka itket yksin paskaa elämää
otat huikan vaikka koitat saada päätä selviimään

Et ole mies, olet yhteiskunnan mätäpaise
juopporenttu,
sika joka töistä tultuansa ottaa yhden,
ehkä toisenkin
ja taas ilta päättyy kuten ennenkin

Taas pakkaan tavarani,
vielä kerran koitan päästä lähtemään
kuulen keittiöstä ääntä...
vai kuulenko sittenkään?

Hiivin hiljaa, lasken laukun tyhjään eteiseen
vedän kengät jalkaan,
astun kylmään sateeseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot