Tulikoe

Runoilija Peilikuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen kadulla, talon ohi
talon jonka olen nähnyt niin monta kertaa
Ennen pysähdyin ja katsoin taakseni,
vaikka suru täytti sydämmeni, katsoin yhä uudelleen

Mutta menneet on menneitä, en kaipaa sinua enää
talon ohi kävelen, vielä tämän kerran
En enää pysähdy, enkä katso taakseni
tahdon löytää oman tieni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toiveikas,hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot