Muurini

Runoilija Bambubii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2016 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1989
Facebook:

Arvostaisin jos viitsisit kirjoittaa mielipiteitäsi runoistani :)
 

Loin sen suojellakseni itseäni sinulta.
Loin sen etten enää tuntisi mitään.
Että olisin vahva kuin muuri.
Kestäisin kaiken ja olisin suojassa.
En enää rakastaisi ja välittäisi.
Nyt huomaan olevani tilanteessa missä muurini alkaa murtua.
Pelkään ja koitan paeta tunteitani ja ajatuksiani.
En voi sanoa kaikkea mitä tahdon,kertoa mitä tunnen.
Lupasin itselleni olla vahva ja kestää kaiken mikä tulee vastaan.
Nyt tekee vaikeaa. Kuiskaan hiljaisuuteen,yhä rakastan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot