Tyttärelleni

Runoilija Bambubii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2016 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1989
Facebook:

Arvostaisin jos viitsisit kirjoittaa mielipiteitäsi runoistani :)
 

Rakkauteni sinuun on uskomatonta.
En voinut kuvitellakaan että kaiken tuskan jälkeen voisin kokea näin.
Kanssasi olen viettänyt monta hetkeä unohtomatonta.
Kun sinä tulit elämääni kaikki alkoi mennä parempaa päin.
Olet aurinkoni. Olet maailmani. Olet jotain ainutlaatuista.
Minä en tarvitse maailman rikkauksia. Minulla on kaikista rikkain ja rakkain asia. Minulla on sinut. Pieni pellavapää joka vipeltää.
Äidin oma kimpale kultaa. Rakastan sinua enemmän ja enemmän päivä päivältä. Sinä tulet aina olemaan etusijalla ja tulen suojelemaan sinua kaikelta pahalta. Rakkaudella äitisi.

Selite: 
Tyttärelleni <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot