Kirje sängyllä

Runoilija Bambubii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2016 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1989
Facebook:

Arvostaisin jos viitsisit kirjoittaa mielipiteitäsi runoistani :)
 

Linnun laulun aamulla kuulen.
Muisto eilisen kun painoit huulesi mun huuleen.
Kosketit hellästi kädelläsi,pidit lähelläsi.
Kerroit näkeväsi tulevaisuuden kanssasi.
Et voisi kuvitella elämääni ilman minua vierelläsi.
Uskoin että puhut totta tunteistasi,että olisit minun rakkaimpani.
Aamulla karu totuus paljastui ettet ole lähelläni kirje vain mun vierelläni.Kirjeessäsi kerrot lähdöstäsi viime yö oli erehdyksesi.
Et vain tahtonut olla yksin ilman ketään,minua kohtaan et tunne mitään. Et tahtonut satuttaa mutta menit hetken mukana vaan.
Miten voit tehdä näin minulle,tahdoin antaa vain sydämmeni sinulle. Luulin että sinä olet se oikea jonka kanssa vietän koko elämäni,että olet kohtaloni. Pilasit kaiken valheellasi, et tahdo että olen omanasi. Rakkaus on sokea ja hetkeen tunteeseen ei voi luottaa se eniten tuskaa tuottaa. En tahdo susta kuulla enää.
Tahdon vain jatkaa minun elämää.

Selite: 
...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot