Äidin vaahteranlehtikimppu

Runoilija Punahuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 1:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän kopioi runojani ilman lupaani :)
 

Juostiin ulkoa posket punaisina
kurahousut jaloissa

Tuotiin siskon kanssa
sinulle, Äiti, vaahteranlehtikimppu

Etsit sille maljakon
ja asettelit lehdet niin kauniisti esille
vaikka niissä taisi olla etanoita mukana.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oma lapsuus tulee mieleen, hyvä fiilis tässä :) suosikkeihin!

Sydänlämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot