Nimetön

Runoilija Punahuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 1:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän kopioi runojani ilman lupaani :)
 

Isoisä antoi aina markan
kun maitohammas irtosi

ja illalla laitoin hampaan tyynyn alle
vaikka tiesinkin hammaskeijun olevan satua

silti oli ihana tietää ja tuntea
kun vanhemmat vaihtoivat sen muutamaan markkaan
ja seuraavana päivänä sai ostaa tikkarin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot