Mahdankohan

Runoilija Punahuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 1:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän kopioi runojani ilman lupaani :)
 

Mahdankohan pärjätä
kun silmäkulmat kostuvat
jo paperiliuskalla olevista sanoista

Mahdankohan yltää
siihen mihin olen pyrkinyt

Aurinkoisia päiviä
on onneksi enemmän,

silmäkulmatkin ehtivät kuivua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot