Kunnioitus

Runoilija sanze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni kivilaatta,
kuusen hakoja,
sammunut kynttilä
ja yhteinen seppele.

Kaikkenne annoitte
ja enemmän.

Kuinka ymmärtää
sen arvo
näkemättä
kokematta?

Syvä kumarrus
ja kiitos
rohkeudesta
ja rakkaudesta.

Esimerkkinne
mielessä
rakennamme,
rakastamme.

Nöyrinä
kunnioittaen.

Selite: 
Jouluyönä sankarihaudoilla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot