Hautakynttilä

Runoilija sanze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulun kiire, melu ja melske.
Portin jälkeen vain syvä rauha,
jouluyön kynttilämeri.
Liekki kertoo ikävää,
kaipuuta, kunnioitusta.
Isä, äiti, sisko, veli, ystävä, lähimmäinen.
Jälleen näkemistä odottaen
ylösnousemuksen lupaukseen turvaten
sytytän minäkin pienen tuikun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot