Erityinen Tunne

Runoilija Shierr in Flame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008
Viimeksi paikalla: 10.1.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fear the Dark until you learn to Love it.


Death is only a heartbeat away,
but Love can be achieved only in a lifetime.


Maisemamaalauskurssilla opettaja kertoi tämän: Joka taiteen kanssa naimisiin menee, saa arvostelun anopikseen. Minusta tuo oli aika hyvä.

Katsokaa vanhoja runojani, ne ovat parempia kuin uudet. Useimmiten...
 

kaukana kun olit
poissa
katselen sinua

onnellisena
unohtaneena

erityinen tunne
valtaa
minun sydämeni

mustasukkaisuus
kaiho

vaikka onnellisena
sormus
sormessani istun

mieheni kanssa

Selite: 
Sinä, ystävä. En koskaan unohda sinua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hm. Näin se joskus menee

Totta tosiaan!
Luulen tietäväni tunteen.
Runosi nimi "erityinen tunne" on varsin osuva, ja runosi istuu sen alle täydellisesti.

Hyvin kuvailtu.

Näin se menee toisinaan...

 

Käyttäjän kaikki runot