For Love

Runoilija Shierr in Flame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008
Viimeksi paikalla: 10.1.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fear the Dark until you learn to Love it.


Death is only a heartbeat away,
but Love can be achieved only in a lifetime.


Maisemamaalauskurssilla opettaja kertoi tämän: Joka taiteen kanssa naimisiin menee, saa arvostelun anopikseen. Minusta tuo oli aika hyvä.

Katsokaa vanhoja runojani, ne ovat parempia kuin uudet. Useimmiten...
 

a raindrop
away

my heart yearns
my heart sighs

for kindness
for a smile

for love

Selite: 
Saksan kirjalliuusluento, jolla käydään nyt runoja ja muuta sellaista.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot