Haamuna Täydessä Talossa

Runoilija Shierr in Flame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008
Viimeksi paikalla: 10.1.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fear the Dark until you learn to Love it.


Death is only a heartbeat away,
but Love can be achieved only in a lifetime.


Maisemamaalauskurssilla opettaja kertoi tämän: Joka taiteen kanssa naimisiin menee, saa arvostelun anopikseen. Minusta tuo oli aika hyvä.

Katsokaa vanhoja runojani, ne ovat parempia kuin uudet. Useimmiten...
 

Asuntola täynnä naurua,
puhetta,
iloa.

Jälleen jokapäiväinen
televisiopiiri
keittiössä.

On se ihmeellistä,
kun täydessä
talossa

huoneen nurkassa, haamuna,
on niin kamalan
yksinäistä.

Selite: 
En oikein saanut sitä tunnelmaa, jota hain. Olen sisäoppilaitoksessa, josta pääsee pois viikonloppuisin. Mutta muuten siellä asutaan viikot. Yksi luokkalainen onnistui suututtaa minut. Nyt istun sitten illat yksin omassa huoneessa, kun muut istuvat keittiössä katsomassa televisiota. En halua mennä sinne, koska siellä on tämä luokkalainen. Jään sitten ilmeisesti jälleen erakoksi... Miten ahdistava ajatus...
Kategoria: 
 

Kommentit

Olisin ymmärtänyt runon ilman kommenttiakin. Tiedän tunteen, mitä on olla täydessä talossa, tuntea olevansa yksin tai olla oikeasti niin yksin ettei kukaan näe... Hyvä kuvaus siitä!

Turhia selittelit, tämä jos mikä toimii tällaisenaan!

 

Käyttäjän kaikki runot