Nimetön

Runoilija remember

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan sinua tyttö <3
 

Kerran sen menetit
ehkä enää
et sitä
takaisin saa.

En usko,
että sinun vikasi
olisi minun syyni.

Varoitin sinua,
leikit tulella
ja poltit sormesi.

Kenties haavasi parantuvat
mutta muistoni eivät unohdu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin tää vaan on niin ihana<3 ^^

jotenkin tää vaan on niin ihana<3 ^^

 

Käyttäjän kaikki runot