Nimetön

Runoilija remember

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan sinua tyttö <3
 

Tehkää mitä teette,
Puhukaa pahaa
Selän takana tai päin naamaa
Angstatkaa, viillelkää
Vittuilkaa, rakastakaa
Surkaa, olkaa onnellisia
Tai vaikka ampukaa itsenne
Tehkää mitä teette
Kunhan ette tee siitä minun ongelmaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot