Liian Monta Kertaa

Runoilija remember

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan sinua tyttö <3
 

liian monta kertaa
näin sun kävelevän toisen kanssa
se repii siipeni
ja sydämeni

lävisti sydämeni

vuodatti vertani

rautaista vertani
raajani ovat raskat
tie on pitkä kohti ihanaa pimeyttä
ikuista

pimeyttä

kuolema... varjot... rauha...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot