Nimetön

Runoilija remember

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan sinua tyttö <3
 

En syntynyt erilaiseksi
en pudonnut päälleni pienenä
sisarukseni eivät tehneet itsemurhia
en ole kokenut väkivaltaa
eivätkä vanhempani eronneet

Murha saa minut haukottelemaan
teurastus ei tunnu miltään
maanjäristys enintään hymyilyttää
Puudutan itseäni väkivallalla
ja toivon etten tuntisi enää mitään

Mietinpä vain
missä meni vikaan
milloin astuin pois polulta
jota muut kulkevat
ja putosin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot