meidän loppumme

Runoilija nala89

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun viimeinenkin
laiva on mennyt,
kun viimeinenkin
kyynel on tippunut,
kun viimeinenkin
aalto on paiskautunut rantaan,
silloin loppuu viha ja rauha täyttää kaiken
ja eikä meitä enää ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot