minun maailmani

Runoilija nala89

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siipien havinaa

keijujen kuiskintaa

seikkailujen maailma!

Sateen rapinaa

puiden havinaa

suurta taikaa!

Auringon laulua

tonttujen naurua

ihanaa unelmaa!

Meren pauhua

myrskyn kauhua

haltian lauluja

Se on minun maailmani!

Siellä on kotini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oii..mielelläni vierailisin sinun maailmassasi ^^

 

Käyttäjän kaikki runot