MERI

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 

On meri syvä ja tumma,
jossa valkea vaahtopää,
harjalla aallokon kuin salainen
matkustaja on.

Mistä tuo vaahtopää, harjalle kiipeää?
Vaikka kuinka sitä koetan katsoa,
en minä sitä nää.

Vain pieni hetkinen vain,
tuo vaahtopää kadonnut on.
Katosiko meren syvyyksiin, vai
alle uuden aallokon?

Ei meri sitä kertoa taida,
se salaisuus meren on.
On meri aina aaltoja vailla,
se muuten on eloton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kuvailet tapahtumia merellä, runossasi on jännitystä ja seikkailunmakua

 

Käyttäjän kaikki runot