Voikukka

Runoilija Ainu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä mikään ruusu oo, mutta kukkiihan se perunakin. ᶫᵒᵛᵉ ᵧₒᵤ
 

Se tuntui kamalalta
Eilen se tapahtui
Kun poimin voikukan

Ajattelin siinä,
että pitäisikö minun tänään
onneani koettaa,
kukan hänelle ojentaa?

Lähden sitten häntä etsimään
Henkeä vedän, lähden juoksemaan
Risteyksessä vasemmalle käännyn.

Siellä hänen loittonevan selän vain nään,
ovi aukeaa, sisään taloon katoaa hän
En voi huutaa, kutsua takaisin
vaikka minun mieli tekisikin

Voikukka tielle jää nuutumaan,
ei mulla sille enää käyttöä ole.
Voi, koska koittaakaan se päivä,
jolloin jäät minua odottamaan,
ja viimein, viimein voin sinulle kukan ojentaa?

Selite: 
Tositapahtuma.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilmankos pakenit.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ainu Nimetön 26.6.2013 0 Runo
Ainu Nimetön 22.6.2013 0 Runo
Ainu Nimetön 18.6.2013 0 Runo
Ainu Enkelit 13.6.2013 0 Runo
Ainu KPT 13.6.2013 1 Runo
Ainu Nimetön 2.6.2013 0 Runo
Ainu Tuhat 28.5.2013 0 Runo
Ainu You know. 27.5.2013 1 Runo
Ainu Onnenpäivä 27.5.2013 0 Runo
Ainu Voikukka 24.5.2013 1 Runo