Sikermä; Hetkiä.

Runoilija e9e3be42e8eaaceca8c1cf37570ee3dc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008
Viimeksi paikalla: 7.2.2019 16:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

Koskaan ei ole liian myöhäistä istuttaa omenapuuta tai kirjoittaa omia ajatuksiansa.
Hedelmät kypsyvät aikanaan.

Oma julkaistu runoteos; Kaksi suuntaa


 Mediapinta 2017
 

Hiustesi kultaan upotan sormeni
uppoan silmiesi sineen
ja juovun sanoistasi.

Puristan sinut vasten rintaani
suutelen hiuksiasi
ja tunnen sydämesi lyönnit.

* ** * ** *

Myrsky riepotteli purttamme
aallot vyöryivat ylitsemme
korvia huumaavaa jylyä ja pauhua
kaikkialla kuohuvia aaltoja.
Olimme voimattomia,
istuimme vaiti purressamme
odottaen
peläten
mutta sylissäsi olin turvassa.
Myrsky laantui
tuuli taukosi
mutta yhä viivyn sylissäsi
elämämme purressa...
enkä koskaan enää pelkää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot