Aika.

Runoilija e9e3be42e8eaaceca8c1cf37570ee3dc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008
Viimeksi paikalla: 7.2.2019 16:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

Koskaan ei ole liian myöhäistä istuttaa omenapuuta tai kirjoittaa omia ajatuksiansa.
Hedelmät kypsyvät aikanaan.

Oma julkaistu runoteos; Kaksi suuntaa


 Mediapinta 2017
 

Aikako on ajatonta.
Ajan kuluminen jana sekuntteja,
tunteja, päiviä, kuukausia,
- vuosia -
Sinun kanssasi
en laskisi minuutteja heräämisestä
en tunteja työssä ahertamisesta
en erossa olemisesta
olisin vain
olisin lähelläsi
kaikki ne hetket joita elämä antaa
meille, yhdessä.

Tätäkö on elämä.
Aamuisia heräämisiä kiireeseen
päivän uurastusta työssä
väsyneitä välähdyksiä
- elämästä -
Voisiko se olla
aikaa katsoa ja kuunnella
kiireetöntä kiiruhtamista
kohti elämän iltaa,
rakkaudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisesti pohdit aikaa, joka näinä ehtoon vuosina tuntuu kiiruhtavan aina vain nopeammin.
Nyt on siitä hyvä, että on aikaa myös pysähtyä toisin kun työvuosina. Kiitos ajatuksista ja
OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!
Oli mielenkiintoista löytää runojasi tuon syntymäpäivä merkinnän ansiosta.

Tämä oli kaunis runo, hienoa pohdintaa ajasta ja kiireestä, ja tietysti rakkaudesta. Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle. :)

 

Käyttäjän kaikki runot