Olet poissa, rakkaani.

Runoilija e9e3be42e8eaaceca8c1cf37570ee3dc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008
Viimeksi paikalla: 7.2.2019 16:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024
Facebook:

Koskaan ei ole liian myöhäistä istuttaa omenapuuta tai kirjoittaa omia ajatuksiansa.
Hedelmät kypsyvät aikanaan.

Oma julkaistu runoteos; Kaksi suuntaa


 Mediapinta 2017
 

Tuulenvire poskellani on kätesi
linnun laulu oksalla on viestisi
ja lemmikin kukissa silmiesi väri.

Auringon lämpö ihollani
sadepisarat kasteena poskillani
ja tunnen että olet osana niissä.

Hyväilet tuulen myötä
naurat lintujen laulussa
ja auringon lämpö on läheisyyttäsi.

Kesän kukkia katsoen
elän rakkautemme muistoissa

enkä unohda kastella ruusuja ikkunan alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, suloinen kaipuu ja suuri rakkaus välittyy runossasi! Onnea syntymäpäivänäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot