Nimetön

Runoilija Taivaansilpoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan.
 

Kuuluu askeleita,
lumi kirskuu kengissä.

Kuuluu raskas hengitys,
epätasainen vingahdus.

Kuuluu huokauksia,
joku itkee.

Näen katseen,
se polttaa sieluani.

Haistan tuoksun,
pieni pirskahdus hajuvettä.

Kuulen kuiskauksia,
"auta, auta. En jaksa enää."

Näen epätoivon,
paljon pelkoa pienissä silmissä

Kuulen Jumalan henkäyksen,
se soi korvissani.

"Apu on tulossa."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuin tähän <33

Rakastuin tähän <33

 

Käyttäjän kaikki runot