Nimetön

Runoilija Taivaansilpoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan.
 

Kaikki me täältä lähdemme,
minä silloin, hän tuolloin.
Ikävöimään aina jäämme.
Itketään toinen toisemme perään.
Joka ilta rukoillaan Jumalalta,
"Kai vielä hänet huomenna näen?"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki me täältä lähdemme... eikä sitä kannata murehtia etukäteen.
Näitä lähtöjä työssäni paljon nähneenä olen nähnyt sekä kokenut "lähteneen" levollisuuden. Aika on joskus jokaisen.

Puhutteleva, Tunteita herättävä on runosi.

Kaikki me täältä lähdemme... eikä sitä kannata murehtia etukäteen.
Näitä lähtöjä työssäni paljon nähneenä olen nähnyt sekä kokenut "lähteneen" levollisuuden. Aika on joskus jokaisen.

Puhutteleva, Tunteita herättävä on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot