Nimetön

Runoilija Taivaansilpoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan.
 

Valheet,
epätietoisuus,
ennakkoluulo,
pettymys.
Kaikki ne elämän täyttää.

Soitatko tänään?
Vai huomenna?
Odotan yön valveilla.
Ei soittoa viikkoon.

Tuletko ylihuomenna?
Tai vasta ensiviikolla?
En kasvojasi,
päivään moneen näe.

"Anteeksi että
olin ääliö",
ei enää riitä.
Tarvitsen selityksiä.

Selityksiä siitä
että,
Miksi jälleen vuoksesi
yöt ja päivät itken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää o oikeest nii ihana.. ihan ku kertois mun ajatuksist.. :) menee ehdottomasti suosikkeihin.. (:

surullista, mutta myös nättiä..

tää o oikeest nii ihana.. ihan ku kertois mun ajatuksist.. :) menee ehdottomasti suosikkeihin.. (:

surullista, mutta myös nättiä..

 

Käyttäjän kaikki runot