- Aitoa epätoivoa -

Runoilija Blue-eyes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On niin prkln aitoa
kun rakastaa
ympäri almanakkaa
 yksin
ja herää joka aamu
kysyäkseen itseltään
  mikä mussa on vikana?



tavallaan

haluaisin yrittää pyytää anteeksi

sitä mitä meille tapahtui

saamatta kuitenkaan koskaan anteeksi

itseltäni

Selite: 
<i>-"Tiiätkö mistä oli eilen vuos" 21.10.</i><br> 09.12.08<br> <sub>edit: sensuuri iski</sub>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot