- Tuulenpesä -

Runoilija Blue-eyes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti Maa

kuule

kuule poikaasi joka
kiittäen vaikertaa

olen juossut alla
tuikkivan tähtikaton
aamuaurinkoa vastaan
ja tässä minä nyt olen
maailman laidalla

katsellessani loputonta taivaanrantaa
ja ajatuksieni vaeltaessa pilvilinnoissa
sadepisarat tanssivat paljaalla vartalollani
tunnen aamukostean mullan kutittavan varpaiden välissä
ja villi tuuli ratsastaa hiuksillani

voisinpa
näyttää sinulle
palan tätä maailmaa
sillä juuri sinut
haluan rinnalleni
kun päivänsäteet
syleilevät maata
suutelevat merta
ja maalaavat hiuksesi
auringon kullalla

Selite: 
<i>Elämäni naisille...</i><br> Ymmärtäisinpä edes itseäni.<br> 16.07.08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot