- Vaarallisilla vesillä -

Runoilija Blue-eyes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lipuessasi ohitseni
kaikessa kauneudessasi
tuoksusi lämmittää sydäntäni

ja muistan
kuinka leikkisä olinkaan
keulallasi

hiljaa itsekseni
toivon yhä salaa
että rakkauden armadasi
olisi ollut vedenpitävä

ja silmäsi
ainoa asia
johon olisin hukkunut

huulilleni
leviää pieni hymy
vaikkakin sydämeni
sinertää happivajeesta

tämä audienssi
avasi kysymyksiä
muistoja
ja haavoja

tunteiden hylky
tuuliajolla

huokaan syvään ja hartaasti
katsellessani kaikkonevaa peräsintäsi

Selite: 
<i>todelliseen draamaan tarvitaan kolme toistoa<br> -kuinka olisi?</i><br><br> 05.08.08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot