etkö?

Runoilija LuminenAamu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä.
 

hän katsoi taivaalle
näytti miettivän
ja näytti sitten päättävän

hän katsoi minuun

"en mä sua kohtaan kauheesti mitään tunne"

tiedusteli poika minulta,
että oliko rakkaudentunnustukseni kaikki asiastani

nyökkäsin.

poika poistui talon takaa.
katsoin silmäluomieni sisäpintaa.
kyyneleitä.

etkö?

etkö oikeasti?

kerro totuus.

etkö?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot