Luonnon suihku

Runoilija LuminenAamu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä.
 

ihana ropina peltikatossa
ikkunassa
tunnelma kotoinen

katson haikeasti ikkunaan
ikkuna pisaroita täynnä
vettä

kirjoitan runoja
tavalliseen tapaani
nousen ylös

juoksen luonnon suihkuun
virvoittavaan
kaunis piha valkeine portteineen

seison sateessa
rankassa
vaatteet kastuneet
kasvot pisaroissa

kaunista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä se on ihanaa ja kaunistakin luonnonläheistä yhdessäoloa, etenkin juuri silloin kun vapaaehtoisesti itse haluaa mennä, mutta monesti laittaa manailemaan, jos sade pääsee pahasti yllättämään.

Runostasi tulee mieleen lapsi, joka lötistelee lammikossa ja riemuitsee.
Hyvän tuulen runo.

Kaunis ja luova on sanojesi suhiku :)

kaunis runo :)

Tässä on lämpöä ja arkipäivää suloisessa kombossa =)

Ihana tunne , kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot