Nimetön

Runoilija LuminenAamu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä.
 

Tänään itkin

en löytänyt syytä olla itkemättä

rakkaus lähti matkalleen

kohti parempaa tulevaisuutta

kohti elämää ilman minua.

Tänään itkin.

Itkin paljon.

Hartaasti.

Sain uusia rutiineja.

Joten itkin lisää,

rutiinit ovat sairaus elämälle.

Eikä kenenkään pitäisi sellaisia tietosesti hankkia.

Minä muutuin tänään liikaa

tiedän, että se ei ole mahdollista

muuttuminen on hyvä asia.

Kuitenkin tänään itkin.

Liikaa.

Selite: 
Tämä ei perjaatteessa ole edes runo, enemmänkin vain lyhyt kertomus elämästäni, mutta ei se mielestäni tarinoihinkaan sovi.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen tilanne

pidin todella paljon

Surullisen kaunis. Tällaisia päiviä mahtuu varmasti paljon maailmaan, mutta mitä olisikaan ilo ilman surua?

 

Käyttäjän kaikki runot