kaipaus

Runoilija elämänkulkija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kuvailla itseäni kovin hyvin ,mutta minulla on ruskeat hiukset ja rakastan; perhettäni,kavereitani, rakastan myös elää ,vaikka aina ei jaksaiskaan mut aina jostain valo pilkistää mun päivään.
 

Ja silti minä kaipaan sinua ,vaikka sinulle olen vain tyttö tuhansien muiden joukossa.Kun yritän kävellä ,mä olenkin vain tyhjä kuori jolla ei oo mitään tarkotusta mennä kiinni. Kun yritän olla itseni sinä muutatkin sen , kun elän ilman sinua en tiedä toista joka pitäis musta kiinni, olen vain yksin ilman mitään elämän tarkotusta.

Selite: 
Ehkä kirjoitettu masentuneessa mielentilassa, oikeastikkin elämässä on paljon iloa, eikä elämä kaadu yhteen mieheen.:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot