sä jätit mun sydämmen

Runoilija elämänkulkija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kuvailla itseäni kovin hyvin ,mutta minulla on ruskeat hiukset ja rakastan; perhettäni,kavereitani, rakastan myös elää ,vaikka aina ei jaksaiskaan mut aina jostain valo pilkistää mun päivään.
 

Kun mä illal laitan nukkuun , haaveilen elämästä.
En tiennyt että jokin voi viedä mun sydämmeni nyt ja tässä.
En halunnut sanoo mitään , halusin vain pysyä hiljaa.
En tiennyt että jokin voisi vielä auttaa hakemaan mun rakkautta takaisin ja antaa sitä vielä jollekkin, en oikeasti tiennyt miksi sä laitoit viestii ku sun sydän kuulu jollekkin muulle, tajusiks sä jätkä et sä jätit mun sydämmen ihan taivaan alle.

Selite: 
Pojat on poikia, näin se on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmis suuhteet on joskus niin moni mutkaiset. Se kuuluu lajiin "en ymmärrä."

 

Käyttäjän kaikki runot