tuntuu vain

Runoilija elämänkulkija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kuvailla itseäni kovin hyvin ,mutta minulla on ruskeat hiukset ja rakastan; perhettäni,kavereitani, rakastan myös elää ,vaikka aina ei jaksaiskaan mut aina jostain valo pilkistää mun päivään.
 

Mul tulee kyynel kun yritän iloita/
En mä vaan tiedä miks mun sydän on kipeä/
Jos mä jaksaisin uskoo parempaan,kaikki vois olla helpompaa/
Ne kukat jotka mulle tuotiin kuolee kumminkin,niin kuin joskus minäkin/
Ei mua nosta ylös enään mikään/
Mä vaan näen surua ,eikä mun sydän enää mitään tajua/
Ei mikään enää tunnu samalta,jopa suklaakin maistuu oudolta/
Tuntuu vain siltä et kaikki ois helpompaa ,jos mua ei oliskaan/
Kyl mä tiedän mitä musta ajatellaan,mut se satuttaa ku en osaa ajatella muutakaan/
Mun sydämmessä on haava jota ei paranna suudelma, mun sydän on halki eikä sitä voi enään korjata/
En mä enään tunne et mä olisin ihminen/
En mä enään tunne et mä olisin elossa/
Tuntuu vain siltä et mä olisin hajonnut/
Tuntuu vain siltä et mut ois haudattu ja mä olisin kadonnut/

Selite: 
Joskus kun ajattelee elämää toteaa ettei ole mitään elettävää, mutta sitten myöhemmin sen taas tajuaa että ei oo yksin tässä maailmassa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot