rakkaus unohtuu

Runoilija elämänkulkija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kuvailla itseäni kovin hyvin ,mutta minulla on ruskeat hiukset ja rakastan; perhettäni,kavereitani, rakastan myös elää ,vaikka aina ei jaksaiskaan mut aina jostain valo pilkistää mun päivään.
 

En tiiä mikä meni väärin,ehkä mä vaan turhaan säädin.
Ei mul ollu tarkotus teistä erota, mä kadun.
Miks mä taas unohdin; ketä mä oikeen rakastan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot