Kuiskauksia

Runoilija Jaaalto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2012
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lounaistuuli korvaan kuiskuttaa,
salaisuuksiaan toisille tuputtaa
varmana niiden kiinnostavuudesta

Auringolta voiman sain,
energiaa kääntää tuulen suuntaa

Yöhön kätkekäämme
nuo sanat lounaistuulen

Aamunkoitossa tervehdimme ystäväämme lounaistuulta jälleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot