Vihreä

Runoilija Jaaalto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2012
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaudesta ajatuksen loin,
"onni potkii rohkeaa", todellako?
Rohkenen epäillä

Vihreä vapaa, Punainen varattu.
Sinkkujen markkinoilla kaikki on värikoodattua.
Helppoa, eikö?
Rohkenen olla erimieltä

Kaikesta huolimatta,
sydän väpättäen hakemassa,
etsimässä sitä oikeaa. Itsevarmana itsestäni.
Rohkeaa, eikö?

Selite: 
Hyvää tulevaa ystävänpäivää niin sinkuille kuin parisuhteessa olevillekkin. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot