Ahdistus

Runoilija Jaaalto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2012
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kutsumatta kylään
kysymättä suoraan päähäni,
takomaan takaraivooni,
takomaan vain kiusatakseen

Absintilla eroon,
eroon kutsumattomasta vieraasta

Perkele, ei edes pyyhkinyt jalkojaan
astuessaan sisään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:( jospa olisi muitakin keinoja kuin absintti.

Loistavasti turhankin tuttuja tuntoja kuvaat.
 

Käyttäjän kaikki runot