Olen sinulle

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

hiljaisten kuiskausten kuulija
kylmässä viimassa
lämmin syli

taivaalla tuikkiva
tuttu tähti
sydämessä palava
ikuinen tuli

olkapää johon nojata
kun levähtää on aika
lohtua hakemaan
uutta aamua odottaessa

huomisissa kanssasi
aamukasteen pisaroidessa
sielujen valoon

puhaltavat lempeät tuulet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin paljon on sanoissasi rakkautta ja lämpöistä turvaa.
Tähän ei ole enää mitään lisättävää.
Pidin tästä todella paljon!

Sydämeni sulaa, miten käy hälle jolle tuon kirjoitit :)

ja lemmestä kuiskivat huulet

Runosi kuin Turvallinen ja Lämmin Sydänpesä.

Kaunis.

Olemme tähtien sukua

Ja tässä kuulen ehdottomasti samalla trumpettisoolon kappaleesta " Puhu hiljaa rakkaudesta"! Tällaisia kauniita, romanttisia ja tunteellisia runoja on ilo lukea...ainakin viehättävät romantikon makua!

Hieno :)

oi..tää on ihana :)

Onnellinen Hän ken tuon saanut osakseen. Kaunista.

Tsiisus..nyt kolahti niin että talteen menee!
Tämä on yksinkertaisuudessaan jumalattoman kaunis! Koskettaa

kertakaikkiaan upea. (:

mitä siihen enää voi lisätä, pidin ihan liikaa.
kirjoitat todella kauniisti.

mun oli ihan pakko kysyy et miten saa tälläsii hianoja fontteja, ku kaikil on tälläsiä erillaisia juttuja. :))

tässä oli sitä jotakin
pidin

Tuollaista sitä itse kukin välillä kaipaa;olkapäätä johon nojata, lohduttavaa syliä. Tässä on lämpöä ja empatiaa.

kaunis runo,kuka on se onnellinen
joka runossasi sinut saa.
ah ihana pidin:

ihanan lämminhenkinen runo.

Levollinen, turvallinen ja lämmin runo, tämän lisäsin suosikkeihini.

Tuo edellinen kommentti jo taisi sanassaan
'sydänpesä' kertoa kaiken oleellisen,
kauniista, vahvasta ja kestävästä rakkaudesta
kertovat runosi sanat

yhä rakkautta tulviva runo huokaa vain voin
 

Käyttäjän kaikki runot