2010

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

Päivät rientävät
vuosi vaihtuu taasen
tähdet taivaan täyttävät
hohtaa hanki sadoin timantein
ja lumi maata valaisee

Täyden kuun aikaan
taivaan ihmeen nähdä sain
pimeni laidaltaan osin tuo
tuodakseen uuden valkeuden
vuoteen alkavaan

Pian taivaalle katso
raketit monet sen,
taivaankannen täyttää
niin kauniilta se näyttää

Kauhassa tinat sulavat
lupauksia, toiveita
täynnä monet kodit

Rauhaa, valoa ja iloa
runoja täynnä

Vuosi olkoon tämä,
säkeitä sydämen punaisen

Selite: 
Hyvää Uutta Vuotta kaikille sivuston runoilijoille - riimit tähän runoon yhdessä Jadeiran kanssa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä vuosi menee varmaan yhtä sukkelaan kuin edellinenkin! Kaunis runo! Onnittelut Syntymäpäivän johdosta!

olkoon tämä vuosi parempi
kaikin puolin

kauniin runon myötä
onnittelut!

Kauniisti tähän vuoteen. Hyvää syntymäpäivää

Työn iloa ja haasteellista syntymäpäivää

Punasydämisen lämpimät onnittelut
synttärisankarille!!!!

Näin se vaan on vuosi alkanut mielestäni ihan hyvissä merkeissä.

Kiitos kuluneesta viime vuodesta
ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta.
Runoilemisiin..."säkeitä sydämen punaisen" : )

Onnea ja Iloa syntymäpäiväsi iltaan !
Tuleviin päiviin aurinkoimieltä !

Erittäin onnistunut, kiitos teille

Onnellisia yhä hyvä ja se näkyy runossa tässä
 

Käyttäjän kaikki runot