Dam dam kuunnellaan

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

dam
dam
di
dam
dam
dam
di
dam dam
aurinko kutsuu mua
kuumatkalle haaveisiin
aurinkolasit huutaa
päästä käyttöön
ja
kimalaiset yrittää säikyttää
hengiltä
samalla kun bemarin nahkapenkki
polttaa paljasta reittä.

Kesä kiljuu tuloaan
ja ihmisiä hyviä käsketään kuuntelemaan sydäntään.

Mun sydämeni huutaa
"ota mut"
älä sitä toista.

Mun sydämeni käskee sun antamaan
jokaisen suudelman
mun huulille
mun hiuksille
mulle vain.

Mun sydämeni käskee taas

dam
da
dam
dam

Selite: 
you can see my heart beating
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on tosi kiva :)

 

Käyttäjän kaikki runot