Lukossa

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

Ikuisesti jotain vailla,
mä vaellan
ja elämä on hetkissä kiinni.
Vaikka mä vihaan heikkoutta,
tartun taas härkää sarvista
ja tipun selästä.
Elämä jatkuu
mutta taas kerran mä huomaan...
etten osaa täysin avata itseäni kenellekään.

Selite: 
Mä vähän olen
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot