Kuka huutaa?

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

Aurinko paistoi taas koko taivaalta
ja bemarin nahkapenkki poltti paljasta reittä

mä pyysin sua
ota taas se ilme

jotta sä vähän
kuuluisit taas mullekin.

Mä en enää usko mihinkään
enkä löytäväni ketään

en vaan tällä hetkellä

ja sä olet nuori ja kaunis
ja onnellinen ja rakastunut

ja me vaan ollaan kilometrien päässä toisistamme
vaikka istuttaisiin samassa huoneessa

Selite: 
kyyninen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot