Antaisit jo olla

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

Ikkuna avoimena,
huoneestani mä kuulen kun sä punot turhanpäiväisiä juonia
ja sadattelet kohtaloa.
Mustasukkainen
hölmö ja maassa,
eikö muka oikeesti
olis
saamari
aika antaa jo olla?

Selite: 
turhauttavaaa.. tuhlaa elämänsä ihmiseen jota ei koskaan tuu saamaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo, I like!

Todellakin vahva runo.
Pidin päättäväisestä ja rohkeasta tunnelmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot