Nimetön

Runoilija Hilu1985

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sopiiko
jos tänä iltana
painan pääni olkapäällesi

ja itken.

Itken,

kunnes pystyn taas
hengittämään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jo vain

Muaki alkaa itkettään.
Tässä on jotain niin lannistunutta,
elättyä elämää. Surua. Paljon.

Tähän on melkein pakko vastata: sopii :-)

Ystävän olkapää on hyvä olla olemassa, i like :)

Todellista ysävyyttä,pidän.
Hyvää syntymäpäivää.

Haikeankaunista.

Koskettavaa tunnetta on sanoillasi. voimia <3

kaunis

Kaikilla pitäisi olla tuo olkapää, ja sen omistaja, joka vastaa "kyllä".

Itkulla on puhdistava vaikutus :)

kaunis ja hyvä

Koskettavan rehellinen, aito runo.

Pelkistetyn Onnistunut, ja Paljon Puhuva.

Pidin, Paljon.

Todella kaunis runo, jotenkin niin rehellinen ja aito. Pidän.

Itku helpottaa ja toisen ihmisen tuki ja turva.
Kovin kirpaisevan kipeä ja suruisa on pieni runosi. Voimia sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot