Kipupisteen keskellä

Runoilija Hilu1985

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan vain pelastua
enkä löydä keinoja.

Oljenkorsi viimeinen
jota ei tunnu olevankaan.

Samalla padolla
josta edellinenkin selviytyminen
tuntui vievän hengen.

Joko sitä lopulta viisastuisi,
kasvaisi siksi naiseksi
jonka haluaisi nähdä peilistään?

Vai jäädä paikoilleen
ja toivoa,
että tarpeeksi odotettuaan
kipu vain lakkaisi,

itse ei enää pyytäisi
elämältään mitään

mitä se ei tule koskaan antamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aidon tuntuinen kuvaus ihmisenä kasvamisen kivuista ilman valitusta ja itsesääliä!

Todella koskettavan kaunis...

Vahvaa itsetutkiskelua kiputunnelman keskellä.

Katsot itseäsi hyvin syvälle,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot