LIIKAA

Runoilija Hilu1985

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä kipuileva lamaannus,
joka saa katsomaan sinua,
vaikka en halua nähdä.

Olemaan hiljaa,
vaikka sanoille olisi käyttöä
ja tarvetta totuudelle.

Näethän sinä,

ei meitä enää ole.

Oliko meitä edes
koskaan muualla,
kuin suloisissa haaveissani,
joiden rikkomiseen tarvittiin
aivan liikaa hylkäämistä,
aivan liikaa arvostelua.

Aivan liikaa,
jotta vahvakin
lopulta särkyi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipuilevan koskettavaa runoilua.

 

Käyttäjän kaikki runot