Sinä

Runoilija Sarppazon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I never wanted memories, I only wanted you <3
 

Sun kanssasi aurinkoa katselin,
tyynellä merellä soutelin.
Kun aurinko laskee, rannalla makaamme,
uusi päivä nousee takaamme.
En näe muuta kuin sinut,
et tunne muuta kuin minut.
Jos vain voisin olla kanssasi ain,
kauniita sanoja mieleeni hain.
Silloin hiekka tuntui allamme,
kuin lämmin, pehmeä peitto.
ei meren rantaan matkaa oo,
kuin vaivainen kiven heitto.
Meri aallon jalkoihimme loi,
veden äänet korvissamme soi.
Voi rakas, olethan aina kanssani?
Kuninkaana mun maassani.
Meren rannalla ikuisesti,
niin pitkän aikaa tää tunne kesti.
Aurinko nousee taivaalle,
kaikki näyttää kauniille.
En koskaan unohtaa tätä vois,
en ikinä sun luotas menis pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot